Wat is Week van de Official?

In de Week van de Official zetten we ieder jaar alle scheidsrechters, juryleden, tijdsopnemers,... in de bloemetjes. Want zonder officials, geen wedstrijden. Noteer in jouw agenda: 3 tot 11 oktober 2020.

De Week van de Official is een sporttakoverschrijdend initiatief en wil respect en waardering tonen voor de wekelijkse inzet van de officials in Vlaanderen. Tijdens deze week organiseren sporters en sportclubs heel wat acties en initiatieven. Want in elke sportclub in Vlaanderen verdienen ook de officials het om even in de spotlights te staan.

De aanwezigheid van een official wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar toch zijn het – net als de sporters en (andere) vrijwilligers binnen de sportclub – mensen met een passie voor sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen. Daarom geven we hen met plezier een duwtje in de rug én zeggen we een welgemeende dankjewel! Want ook officials beleven meer.

Een week om onze superhelden te bedanken

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2019 zette in het totaal 34 sportfederaties mee hun schouders onder de vijfde editie van de campagneweek. 
 

Badminton Vlaanderen - Basketbal Vlaanderen - Cycling Vlaanderen - Danssport Vlaanderen - FALOS-Sport+ (deel van OKRA-Sport+) - Golf Vlaanderen - GymnastiekFederatie Vlaanderen - Klim- en Bergsportfederatie - KAVVV & Fedes - Koninklijke Belgische Korfbalbond - Vlaamse Liga - Parantee-Psylos - Rugby Vlaanderen - Skate Vlaanderen - Sneeuwsport Vlaanderen - Sporta-Federatie - Taekwondo Vlaanderen - Tennis Vlaanderen - Triatlon Vlaanderen - Vlaamse Baseball en Softball liga - Vlaamse Boksliga - Vlaamse Handbal Vereniging - Vlaamse Hockey Liga - Vlaamse Judofederatie - Vlaamse Kano & Kajak Federatie - Vlaamse Karatefederatie - Vlaamse Liga Paardensport - Vlaamse Reddingsfederatie - Vlaamse Roeiliga - Vlaamse Schietsportkoepel - Vlaamse Taekwondo Bond - Vlaamse Zwemfederatie - Voetbal Vlaanderen - Volley Vlaanderen - Waterski Vlaanderen - Wind en Watersport Vlaanderen

Wil je als federatie ook deelnemen aan de Week van de Official? Meer informatie via info@vlaamsesportfederatie.be of 09 243 12 90.

VSF_logo_hoge resolutie.JPG
LOGO SPORT VLAANDEREN.png